duminică, 4 ianuarie 2015

Urzica in compozitia Gold Siluet

Beneficii urzica din compozitia Gold Siluet
Urzica a fost adaugata in compozitia Gold Siluet pentru a sustine eliminarea eficienta a surplusului de apa din organism si a acidului uric prin urina.
Vezi cum te ajuta urzica sa slabesti!

Urzica te ajuta sa slabesti rapid atat in centimetri cat si in kg

Retentia de apa poate insemna chiar si pana la 7 kg in plus si, deasemenea, multi centimetri nedoriti in circumferinta (nu mai vorbim de celulita si de riscurile pentru sanatatea pe care excesul de apa in organism le poate genera)
Urzica se alatura celorlalte plante medicinale cu efect diuretic din compozitia Gold Siluet pentru o slabire rapida si sanatoasa.

Urzica este foarte importanta intr-o cura de slabire hiperproteica!


Cura de slabire hiperproteica este o cura eficienta de slabire rapida ce da rezultate bune in marea majoritate a cazurilor (vezi si dieta medicala scarsdale)
Urzica (prezenta si in compozitia ceaiului de slabit Gold Siluet) este foarte importanta intr-o astfel de cura hiperproteica pentru ca ajuta la eliminarea pe cale renala a acidului uric produs de orrganism intr-o cantitate mai mare datorita metabolizarii proteinelor.
Daca tii o dieta hiperproteica, ceaiul de slabit Gold Siluet (ce are in compozitie si urzica alaturi de celelalte plante medicinale) poate fi un excelent adjuvant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu